UGREEN 60355 M.2 Sata

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Ugreen Rack extern SSD Ugreen CM238, USB-C, SATA, M. 2 (60355)

179,81 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
flax.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 179,81 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse UGREEN: UGREEN Rack HDD

Delock 42588 Rack HDD de la 257,00 RON Delock 42588 StarTech SM22BU31C3R Rack HDD de la 305,43 RON StarTech SM22BU31C3R LogiLink UA0314 Rack HDD de la 130,99 RON LogiLink UA0314 StarTech SM21BMU31CI3 Rack HDD de la 243,38 RON StarTech SM21BMU31CI3
Descrierea produsului
Incorporat Nu
Mărime HDD M.2
Conectori
USB 3.2 Gen 2

Alte caracteristici

Ventilator Nu
Display Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Ugreen 60355 M. 2 NGFF SSD External Enclosure Carcasa Rack SSD M. 2 NGFF SATA, UASP Super Speed, Conectare USB Type-C Carcasa Ugreen 60355 este un este un adaptor tip rack, potrivit pentru a transforma SSD-urile M. 2 de tip NGFF in memorii externe de mici distocare a datelor. Acest rack permite utilizarea SSD-urilor ce o capacitate maxima de 2 Tb si ofera viteze de transfer via USB Type-C de pana la 6 Gbps. Protocolul UASP permite transferul rapid al unui numar foarte mare de fisiere, avantaje deosebite atunci cand utilizati SSD-ul ca si partitie secundara de lucru. Conectarea hard-disk-ului la calculator sau laptop se realizeaza printr-un cablu standard USB Type-C, inclus in pachet. Odata instalat in carcasa, SSD-ul va fi recunoscut automat, iar conecatarea si deconectare se poate realiza Plug& Play fara a fi nevoie de drivere sau software dedicat.   Il veti putea utiliza cu success pentru a lucra la proiecte, salva fotografiile si documentele importante, transfera date intre dispozitive, sau chiar pentru a inregistra emisiunile preferate prin conectarea rack-ului la Smart TV. Caracteristici functionale: Carcasa pentru SSD extern M. 2 SATA NGFF; Protocol de comunicare UASP Super Speed; Viteza de transfer de pana la 6 Gbps (poate fi limitata de performantele SSD-ului) Functia Plug and Play, conectare si deconectare directa; Compatibil cu SSD M. 2 SATA de maxim 2 TB; Carcasa construita din aluminiu, rezistenta la socuri; Compatibil cu: Samsung, Western Digital, Crucial, Kingston, Intel, Hynix,   ADATA, Transcend etc. Poate fi utilizat pentru: Extinderea memoriei de stocare a laptopurilor; Transferul datelor si pastrarea lor in siguranta; Conectarea cu un smart TV pentru a inregistra serialul sau show-ul favorit; Recuperarea datelor de pe SSD-uri NGFF; Atentie! Acest produs este o carcasa pentru SSD extern. Produsul nu contine SSD-ul afisat in imaginile de prezentare. Instalarea in carcasa a unui SSD nou impune, partitionarea acestuia. Pentru Windows 10 aceasta operatie se poate realiza din meniul Create and format hard-disk partitions .


Denumiri similare la Rack HDD UGREEN 60355 M.2 Sata: 60355 M 2 Sata, 60355M2Sata


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.